Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home/rentsbg/core/class.resolver.php on line 85
Rents.bg
Търсене
BG | EN

Добре дошли в rents.bg!

Нашият уебсайт представлява онлайн резервационна система, предлагаща бърз и лесен достъп до изискана селекция от оборудвани и обслужвани апартаменти и вили за краткосрочно и средносрочно настаняване.
Тук ще намерите имоти, разположени в най-атрактивните и посещавани градове и курорти в България - Варна, София, а скоро и в Черноморските и планински курорти, както и в популярни голф комплекси, СПА курорти и места с развит „селски туризъм”.
Всички предложения са внимателно подбрани и са разположени в непосредствена близост до основни туристически атракции, плаж, централна градска част и основни райони с бизнес концентрация.

 

Нашите услуги:

Предлаганите от нас услуги са насочени както към клиенти от страната, така и към чуждестранни посетители и гости. При нас ще намерите обширно портфолио с апартаменти и вили, оборудвани и подходящи за посещения от всеки тип - за туризъм, ваканция или с бизнес цел.
При предварителна уговорка, наш представител може да Ви посрещне на мястото на Вашето пристигане /автогара, ЖП гара, летище/ във Варна или София, както и да Ви помогне с багажа и отведе до резервирания от Вас апартамент.
Екипът ни е на разположение на нашите клиенти всеки ден от седмицата, a също и за допълнителни въпроси и информация.

 

Контрол на качеството:

Rents.bg изцяло контролира управлението и поддръжката на апартаментите, обявени на нашия уебсайт, като по този начин се грижим за високото качество на предлаганите услуги и гарантирано избягваме неприятни изненади за нашите клиенти при пристигане или по време на техния престой.

 

Марката rents.bg е Вашата гаранция за бърза и сигурна резервация за предстоящото Ви пътуване!
Град:
Вид:
Локация:
Макс. цена:
Мин. цена:
Посетители:
Изберете екстри (rollover за инфо):
климатик животни миялна машина dvd фитнес гараж интернет джакузи перална машина минибар офис басейн двор сейф сателит сауна панорама охрана wireless 
Времето днес