Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home/rentsbg/core/class.resolver.php on line 85
Rents.bg
Търсене
BG | EN

Отдайте с нас

Rents.bg е уебсайт, предназначен за рекламиране и отдаване на жилища (апартаменти и вили), отговарящи на висок стандарт на обзавеждане, оборудване и поддръжка. Предлаганите имоти са насочени предимно към търсенето за краткосрочно и средносрочно наемане, като в някои случаи имоти се отдават и дългосрочно.

 

Ние предлагаме на собственици на имоти сътрудничество при рекламиране, както и в пълното управление, обслужване, поддръжка и контрол при краткосрочно, средносрочно и дългосрочно отдаване.

 

Необходимо е имотът да отговаря на следните съществени изисквания:
  • много добра локация по крайбрежието, в столицата или по нашите топ зимни и СПА курорти, а именно: в близост до морето, до важни туристически обекти, в центъра на града или в луксозен жилищен район, до важни бизнес или административни центрове;
  • жилището да отговаря на висок стандарт на обзавеждане и оборудване и да е в отлично състояние; това се отнася и за общите части на сградата, в която жилището се намира.
Ако желаете да получите повече информация за сключване на договор за отдаване и управление на Вашият имот, моля свържете се с нас на e-mail: info@rents.bg или на посочените в „контакти” телефони.

 

*Екипът на Rents.bg си запазва правото по свое усмотрение да отказва приемането на имоти за рекламиране, за които сме преценили, че не отговарят на някои от нашите изисквания.
Град:
Вид:
Локация:
Макс. цена:
Мин. цена:
Посетители:
Изберете екстри (rollover за инфо):
климатик животни миялна машина dvd фитнес гараж интернет джакузи перална машина минибар офис басейн двор сейф сателит сауна панорама охрана wireless 
Времето днес