Търсене
BG | EN

 

Silver apartment
ID SF07

 

Обща информация:
Доста удобен, с приятна и голяма всекидневна и две спални с двойни легла, апартаментът е подходящ за настаняване на посетители, както за бизнес, така и с ваканционна цел.

 

Местоположение:
Апартаментът се намира на 2-рия етаж в сградата. Недалеч от там е Централна авто- и ЖП гара, които отстоят на около 10 минути пеша. В близост има много заведения и ресторанти. Някои от най-забележителните места в София са на няколко минутна разходка от апартамента: Катедрален храм Св. Александър Невски, Българският парламент, площад Света Неделя и др.

 

Удобства:
Просторна всекидневна стая с тераса, трапезария и напълно оборудвана кухня, две спални с двойно легло всяка и телевизор в една от тях, както и много удобна и приятна баня. На разположение още е и високоскоростен интернет, както и кабелна телевизия с много международни програми (в това число BBC World и CNN).

 

Оборудване:
Напълно оборудвана кухня (хладилник, тостер, фурна с готварски котлони, термокана, перална машина и пълен набор от прибори). Два плазмени телевизора с кабелни програми са поставени в една от двете спални и във всекидневната, където на разположение още е и DVD плейър. За удобство на клиентите са осигурени и принадлежности за гладене и сешоар. Почистване на апартамента се извършва на всеки 3 дни. На разположение е високоскоростен интернет.

 

За настаняване в само една от двете спални, цените са следните:
За вечер: € 60
За седмица: € 385
За месец: € 1250

 
 
 
 
 
 
 
Категории
Кликнете върху категория, за да видите всички оферти
Цени

За вечер:

75.00 EUR

За седмица:

490.00 EUR

За месец:

1350.00 EUR
Информация за офертата

Тип:

2 спални

Посетители:

4 човека

Регион:

София

Разположение:

Център

Адрес:

ул. Георги С. Раковски 56
Екстри
климатик dvd интернет перална машина сателит 

 

Град:
Вид:
Локация:
Макс. цена:
Мин. цена:
Посетители:
Изберете екстри (rollover за инфо):
климатик животни миялна машина dvd фитнес гараж интернет джакузи перална машина минибар офис басейн двор сейф сателит сауна панорама охрана wireless 
Времето днес