Търсене
BG | EN

 

Rome suite
ID BLG08

 

Обща информация:
Един апартамент, в който античният интериор се допълва от модерните акценти в обзавеждането. Намира се в уникална по своя замисъл сграда, в която няколко апартамента ще ви пренесат в прословути световни градове чрез атмосферата, която пресъздават. Подарете си един различен поглед върху света.

 

Местоположение:
Апартаментът се намира в град Благовград - университетски център и известен като най-слънчевият град в България, където слънцето грее дори в студените зимни дни. Апартаментът има северозападно изложение. Намира се до Югозападен Университет „Неофит Рилски”, Благоевград, на няколко минути с кола до центъра на града, както и до основните търговски улици и централни булеварди в града.

 

Удобства: 
Апартаментът се състои от: всекидневна ъгъл с мека мебел, ТВ, мини бар за напитки, две единични легла, гардеробен ъгъл, баня с двойно джакузи. Всички помещения са напълно оборудвани и добре обзаведени в очарователен римски стил.

 

Оборудване:
Апартаментът разполага с климатик, ТВ, мини бар, хладилник, електрическа кана за вода.

 
 
 
 
 
 
Категории
Кликнете върху категория, за да видите всички оферти
Цени

За вечер:

45.00 EUR

За седмица:

280.00 EUR

За месец:

500.00 EUR
Информация за офертата

Тип:

Студио

Посетители:

2 човека

Регион:

Благоевград

Разположение:

Близо до центъра

Адрес:

ул. Бели извор 6
Екстри
климатик джакузи минибар сателит охрана 

 

Град:
Вид:
Локация:
Макс. цена:
Мин. цена:
Посетители:
Изберете екстри (rollover за инфо):
климатик животни миялна машина dvd фитнес гараж интернет джакузи перална машина минибар офис басейн двор сейф сателит сауна панорама охрана wireless 
Времето днес